SCROLL VERDER
SCROLL VERDER
Verslaggever Jesse Sprikkelman (l) & organisator Rick Vreeman (r).
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Warnsveld krijgt een eigen tentfeest, win hier tickets

ZUTPHEN - De gemeente Zutphen is een onderdeel van de Achterhoek. Maar waarom is er dan nog geen tentfeest? Dat vroeg ook Rick Vreeman zich af, dus besloot hij er één te organiseren. Namelijk het Hakunama Tentfeest.

Lees verder onder de video...

Binnenkort, op zaterdag 4 april, zullen er duizenden mensen in het weiland nabij de Warnsveldse molen los gaan. "Ik denk dat Zutphen het wel nodig heeft! We hebben genoeg evenementen. Maar goede muziek voor iedereen, in een tent, dat is er nog niet. Het heeft gewoon wat", beklemtoont de organisator enthiousiast. 

De organisatie doet het als hobby, veel zullen ze er niet aan verdienen. Of de entree-prijzen er ook naar zijn? "Die twee tientjes zijn gewoon nodig. Maar daar krijg je ook een hoop voor terug!" Het evenement is vlak langs de grote weg, de N348. Maar Vreeman denkt dat het veilig zal gaan verlopen. "Die grote weg, daar doen we niks mee. Dat blijft ook vrij. We organiseren het vanaf de Rijksstraatweg in Warnsveld. Dus zo proberen we het veilig neer te zetten."

Win kaarten

Wil je twee kaarten winnen voor het festival? Zodat je samen met een vriend of vriendin naar het festival kan? Stuur dan je meest gekke feestfoto ooit naar [email protected]

Bekijk hier de algemene voorwaarden van onze winactie's

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.