SCROLL VERDER
SCROLL VERDER
Houd LokaalGelderland in de lucht! Steun ons hier.

Zutphense journalist slachtoffer van vernielingen

  •  Voor de derde keer raak
  •   27 januari 2020 - 13:07
  •  

ZUTPHEN - De Zutphense journalist Jesse Sprikkelman is meerdere keren slachtoffer geworden van vernielingen. Maandag in de vroege ochtend was het weer raak, toen moest de spiegel van zijn auto het ontgelden.

Eerder is zijn band al twee keer lek gestoken. De vernielingen moeten doelgericht zijn, omdat andere voertuigen in de buurt waar zijn auto stond niet vernield zijn. Er zijn aanwijzingen dat de vernielingen worden gepleegd vanwege zijn werkzaamheden voor LokaalGelderland. 

Advertentie

Sprikkelman: “Als journalist kom je overal en schrijf je over veel onderwerpen. Dan maak je soms mensen boos. Maar om het dan op zo’n manier duidelijk te maken is ronduit laf.” 

Getuigenoproep

De journalist zag de daders wegrennen. Toen had hij nog niet door dat het om zijn auto ging. De vernieling is zondagnacht rond 05.00 uur gepleegd aan de Paulus Potterstraat in Zutphen. De daders waren zeer waarschijnlijk twee jonge mannen. Ze renden via de fietsbrug naar Warnsveld toe. Wie wat gezien heeft wordt verzocht dit te melden aan de politie via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.


Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Houd LokaalGelderland in de lucht! Steun ons hier.

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.