Normaal gaat opnieuw optreden in Lochem op Hemelvaartsdag

Normaal gaat opnieuw optreden in Lochem op Hemelvaartsdag

  •  Ze gaan het weer doen
  •  12 november 2019
  •  

Normaal gaat in 2020 opnieuw in Lochem een optreden verzorgen op Hemelvaartsdag. De band speelt op 21 mei onder de noemer '45 joar olderwets Høken' op het terrein van Tractorpulling Lochem.

"Bennie is ontzettend enthousiast om het feestje nog een keer te doen", liet concertorganisator Mojo eind augustus weten. Dat was destijds nog niet definitief, maar de frontman maakte dinsdag op zijn social media bekend dat het concert doorgaat. Twintigduizend enthousiaste anhangers kwamen dit jaar op Hemelvaartsdag naar Lochem voor het optreden van Normaal. Na vier jaar van afwezigheid stapte de Achterhoekse dialectband weer op de bühne voor een exclusief concert, dat naar nu blijkt niet eenmalig was.

Het verloop van dat concert stemde alle partijen tevreden, wat heeft geresulteert in het vervolg. "Ik denk dat beide partijen de afgelopen editie erg succesvol vonden", beaamde Mojo destijds. De kaartverkoop voor 2020 vindt plaats via Ticketmaster. Vrijdag 15 november start de verkoop om 12.00 uur. Op louche doorverkoopsites worden de tickets nu al aangeboden, een fenomeen waar Jolink zich sterk tegen uitspreekt.

Het concert eerder...

 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.