Het jaar van... De meest besproken mensen van 2017
Annemieke Vermeulen.

Het jaar van... De meest besproken mensen van 2017

De laatste week van het jaar is aangebroken. Daarom een goed moment om terug te blikken op 2017. Tot en met de 30ste zie je elke dag een overzicht met één specifiek onderwerp op deze nieuwswebsite. We beginnen met de meest besproken mensen van het jaar. 

Annemieke Vermeulen (burgemeester Zutphen)

De burgemeester van Zutphen is degene die het meest opgezocht en gelezen werd op onze website. Dit vooral door haar taak als burgemeester in de grootste gemeente van de regio, maar ook omdat dit haar eerste jaar als burgemeester is. 

Hans Boersbroek (raadslid, columnist en festivalbaas)

Hans Boersbroek is erg actief in de regio. Als raadslid, columnist en evenementenorganisator. Maar vooral door zijn vermissing in oktober is hij, hoe vervelend het ook is, een van de meest gelezen personen op deze nieuwswebsite. 

Coby Pennings (wethouder Zutphen)

Ze heeft het grote hoofdpijndossier over de IJsselslag en over de zandbak genaamd de Laan van de Highlanders in Leesten-Oost op haar naam staan. Hiermee is ze veel in het nieuws gekomen en is ze de meest gelezen wethouder. 

Hendrik Noppen (ex-directeur Het Plein)

Hij is kort, maar wel uitgebreid, in het nieuws geweest. De directeur van rampenorganisatie Het Plein die naar een paar maanden alweer moest stoppen. 

Martijn Siemes (fractievoorzitter Burgerbelang Zutphen-Warnsveld)

Twee mensen verlieten zijn partij, hij schopte ruzie met de SP maar ook zorgde hij voor een interim-bestuur bij zwembad de IJsselslag 

Siem Keijzer (manager zwembad de IJsselslag)

De omstreden manager van zwembad de IJsselslag. Hij kwam pas laat dit jaar in het nieuws. Dit doordat 'ineens' veel mensen hun ontevredenheid over hem begonnen te uiten. Hij heeft zowel medewerkers, oud-medewerkers, klanten en zwemvereniging de IJsselmeeuwen tegen zich. Daarmee is hij ook een van de minst populaire namen uit deze lijst. 

Mathijs ten Broeke (fractievoorzitter SP-Zutphen)

Strijden voor veel grote onderwerpen, ruzie schoppen met Martijn Siemes en ook politicus van het jaar 2016. Mathijs ten Broeke kwam veel in het nieuws voorbij dit jaar. 

Annelies de Jonge (loco-burgemeester Zutphen)

Ze hield zich bezig met het dossier 'Het Plein', ze beantwoorde geen brieven rondom zwembad de IJsselslag en ook als loco-burgemeester van Zutphen kwam ze veel in het nieuws. 

Alex van Hedel (burgemeester Brummen)

De burgemeester van Brummen heeft geen schokkende of opmerkelijke nieuwsfeiten op zijn naam staan. Natuurlijk komt een burgemeester nu eenmaal veel in het nieuws. 

Sebastiaan van 't Erve (burgemeester Lochem)

Ook Sebastiaan van 't Erve, burgemeester van Lochem, werd veel opgezocht en gelezen dit jaar. 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.