Praten over Zutphen in de toekomst

Praten over Zutphen in de toekomst

ZUTPHEN - De wereld veranderd, steden en dorpen veranderen mee. Ook Zutphen verandert continu, maar hoe ziet Zutphen er in de toekomst uit? Om hier over te praten en over na te denken organiseert de gemeente Zutphen Werkplaats 2025. Op deze avond zullen verschillende sprekers hun verhaal houden, elk van de sprekers heeft een eigen initiatief opgestart. 

Carlijn Berends, Henneke Goldstein en Helga de Wijs komen praten over de Facebookgroep 'Wie Goed Doet, Goet Ontmoet'. Ook zullen Otto Hettinga (IJsselwind) en Reneé Wientjes (Triatlon Zutphen) hun verhaal komen vertellen. Ook is er ruimte om vragen te stellen aan andere initiatiefnemers en de gemeente om ook je eigen initiatief verder te brengen.

De bijeenkomst zal plaatsvinden op 14 april, in de koffiezaal van de Emmanuelkerk (aan de Gerard Doustraat 80A). Om 19.30u zal de avond beginnen en het zal ongeveer om 22.00u afgelopen zijn.

De aanmelding loopt nog tot 11 april, en dient te gebeuren via [email protected].

Toekomstvisie Gemeente Zutphen
De gemeente Zutphen heeft ook haar plannen voor de toekomst openbaar beschikbaar staan. Deze zijn terug te lezen op hun website.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.