Harm en Toni alweer 6 maanden terug in Barchem
- Nieuws
- gisteren
- Mattijs Janssen
Een nieuw hoofdstuk bij Woodbrooke: bedrijfsleiding is nu compleet
BARCHEM - Sinds afgelopen zomer vormen Harm Oosting en Toni Hoevers samen de directie van Landgoed hotel Woodbrooke in Barchem. Harm en Toni kennen de omgeving goed. Want ze waren negen jaar lang eigenaren van Boetiek hotel BonAparte in Barchem. Inmiddels is op en rond Woodbrooke de invloed van het creatieve directiekoppel al goed te zien. Het aantal hotelkamers wordt uitgebreid en de keuken wordt verplaatst en verbouwd. Met de komst van chef de cuisine Joey en salesmanager Denise is het directieteam sinds het najaar compleet. Met z’n vieren geven ze het hotel nieuw elan.
Een sterke match
Na hun vertrek bij BonAparte in mei 2023 bleef Harm actief in de horeca als adviseur. Toen Landgoed hotel Woodbrooke een nieuwe directie zocht, was de match met Harm en Toni snel gemaakt.
“Hier in Barchem voelt het meteen heel vertrouwd,” vertelt Harm. “Wel is Woodbrooke een heel ander bedrijf is dan onze vorige onderneming. Daarom zien we het ook als een uitdaging om naast ons vorige hotel te werken. Beide bedrijven functioneren al tientallen jaren naast elkaar en kunnen elkaar juist versterken. Ook merken we dat hier bij Woodbrooke veel meer zakelijke klanten komen. Dat vraagt toch om een andere aanpak.”
Harm: “We zagen veel kansen en zijn direct aan de slag gegaan om Woodbrooke de zorg en aandacht te geven die het verdient. Ook zijn we trots dat het we de talentvolle Joey Veltink konden binnenhalen als chef-kok en lid van het management. Ook zijn partner Denise versterkt ons team. Daarmee is de bedrijfsleiding écht compleet.
Grote veranderingen bij Woodbrooke
De Woodbrookers-huisjes die al jaren verwaarloosd waren zijn opgeknapt tot hostelkamers. “Er is steeds meer vraag naar betaalbare kamers, vooral voor gasten die alleen een slaapplek zoeken met een bed, wifi en een fijne douche. Ik vond het jammer dat deze huisjes leeg stonden. Op deze manier krijgen ze een perfecte bestemming. Hiermee breiden we het aantal kamers uit van 30 tot 39 en uiteindelijk tot 48.
Ook de keuken krijgt een metamorfose, wordt groter en komt op een meer centrale plek in het hotel. “Dat is een spannende operatie zo midden in het seizoen, maar we houden wel van een uitdaging. De vernieuwde keuken is nog voor Pasen klaar voor gebruik. Ook het menu gaat met de tijd mee. “We nemen afscheid van de houtskoolgrill en kiezen voor een meer biologische en duurzame richting. Dat past beter bij ons en sluit aan bij wat onze gasten verwachten.”
Woodbrooke is ook een geweldige plek voor de inwoners van Lochem en omgeving om een hapje te eten of te borrelen. “Woodbrooke is zeven dagen per week geopend, van 07:00 tot 23:00 uur, voor ontbijt, lunch, diner, terras en borrelmomenten. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor feestjes en bijeenkomsten. We heten iedereen van harte welkom!”