Bridgevereniging Bridge Blijft Boeien heet graag nieuwe leden welkom

Bridgevereniging Bridge Blijft Boeien heet graag nieuwe leden welkom

Elke dinsdagmiddag in het winterseizoen komen ruim 90 mensen samen om te bridgen in het Kulturhus ‘t Kruispunt in Laren Gld. Bridgevereniging Bridge Blijft Boeien, die al meer dan 30 jaar bestaat, biedt een gezellige en gastvrije omgeving voor haar leden. Hoewel de vereniging weinig aan de weg timmert, willen zij graag anderen laten weten dat zij er zijn en nieuwe leden verwelkomen. Het nieuwe seizoen start op dinsdag 17 september.

Voor velen is bridge een gezellig spelletje dat een leuke invulling kan geven aan de vrije tijd. De vraag is vaak: kan ik het bridgespel leren? Het antwoord is ja! Om nieuwe spelers op weg te helpen, worden er komend winterseizoen bridge-lessen aangeboden. 

Speelmomenten

De speelmomenten zijn elke dinsdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur. Bridge is een spel dat op veel niveaus kan worden gespeeld. Elke dinsdag worden er 6 rondes van elk 4 spelletjes gespeeld, waarbij de spelers met hun partner van tafel wisselen en zo met iedereen spelen. Er zijn drie speellijnen: de C-lijn voor spelers die vooral genieten van het spelletje, de B-lijn voor gemiddelde spelers en de A-lijn voor spelers die geconcentreerd hun best doen om het spel te winnen. 

In de beginnerscursus leert men hoe het spel gespeeld wordt en hoe het bieden in zijn werk gaat. Geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om zich te informeren over de lessen. Ook degenen die het spel al enigszins beheersen, zijn van harte welkom om zich op dinsdagmiddag bij de vereniging aan te sluiten. 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.