Swingende zondagmiddag met Big Band Straight Ahead bij De Zessprong in Joppe

Swingende zondagmiddag met Big Band Straight Ahead bij De Zessprong in Joppe

Op zondagmiddag 30 juni om 14:30 uur is het weer zover: een spectaculair concert van Big Band Straight Ahead bij De Zessprong in Joppe. Deze middag belooft een muzikaal feest te worden, waarbij de toegang geheel gratis is.

Big Band Straight Ahead is een achttien koppig jazzensemble met een standaard big band bezetting dat garant staat voor een swingende middag. Onder leiding van Sander Zweerink brengt de band een breed repertoire ten gehore. Het repertoire van de band is gevarieerd en omvat typisch traditioneel big band werk, jazz-rock, latin, samba en populaire muziek. De big band bezetting, bestaande uit saxofonisten, trompettisten, trombonisten en een ritmesectie, zijn stuk voor stuk enthousiaste jazz liefhebbers en vinden sfeer erg belangrijk.

Dit buitenconcert begint om 14:30 uur en duurt tot 17:00 uur. Het is een uitstekende gelegenheid om te genieten van live muziek in een gezellige en ontspannen setting. Of je nu een fervent jazzliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een leuke middag uit, zondagmiddag ben je bij De Zessprong aan het juiste adres.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.