Goud en zilver voor tweelingzussen uit Eefde bij NK trampoline springen
Lotte en Anne de Vrught in met midden

Afgelopen weekend werden de Nederlandse Kampioenschappen voor trampoline springen gehouden in Ahoy Rotterdam, waarbij springers van RGV Ruurlo buitengewone prestaties hebben geleverd. Onder hen waren ook de tweelingzussen Lotte en Anne de Vrught uit Eefde aanwezig die twee hele fraaie oefeningen lieten zien.

RGV wist in de voorafgegane plaatsings wedstrijden met maar liefst 11 synchroonparen en 17 individuele springers te plaatsen voor het NK. Zaterdag was het de beurt aan alle 2e en 3e divisie springers. De wedstrijd bestaat uit een voorronde en een finale. In de finale spring je nog een keer een keuze oefening en starten de punten op 0.

Prijzen

Lotte de Vrught pakte goud en werd Nederlands Kampioen in de 3e divisie senior dames. Anne de Vrught behaalde een zeer fraaie 6e plaats. Bij het synchroonspringen was de finale oefening wederom zeer strak en goed voor een zilveren medaille.

Meer informatie over de andere deelnemers van RGV Ruurlo lees je hier.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].