Nieuwe naam Para-Tafeltennis De Toekomst onthult tijdens robijnen jubileum

Nieuwe naam Para-Tafeltennis De Toekomst onthult tijdens robijnen jubileum

Op zaterdag 1 juni 2024 vond het robijnen jubileum plaats voor de afdeling voor sporters met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking binnen de Lochemse tafeltennisvereniging L.T.T.C. De Toekomst.

Het 40-jarig jubileum begon ‘s ochtends met een tafeltennistoernooi, geopend door wethouder sportzaken Lex de Goede. Er werd gestreden in drie klassen. In de klasse voor schuiftafeltennissers waren de einduitslagen als volgt: eerste plaats voor Darjan Wamelink, tweede plaats voor Gerard Wullink, derde plaats voor Christa Smit, 4e plaats voor Bert Polman, en 5e plaats voor Rick Maalderink. In de 6e klasse werd Erik te Brake de winnaar. De winst in de 5e klasse ging naar Patrick van Laarhoven, die de finalepartij won van Martin Heymer. 

Nieuwe naam

Na de lunch volgde een receptie en feestmiddag waarbij de Partytoppers optraden en de muzikale omlijsting werd verzorgd door De Tijdbrekers. Tijdens deze middag maakte voorzitter Jan Slagt van de tafeltennisvereniging de nieuwe naam voor de afdeling bekend: Para-Tafeltennis De Toekomst.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.