Diamanten huwelijk voor echtpaar Hoetink uit Gorssel
Locoburgemeester Lex de Goede van de gemeente lochem (r.) feliciteert het echtpaar Hoetink-Braakhekke met hun diamanten huwelijk.

Diamanten huwelijk voor echtpaar Hoetink uit Gorssel

Dinsdag 28 mei jl. was een gedenkwaardige dag voor het echtpaar Hoetink uit Gorssel. Berend Hoetink trad 60 jaar eerder op deze datum in het huwelijk met Annie Braakhekke op het stadhuis van Gorssel. Tot de fusie met Lochem op 1 januari 2005 was Gorssel een zelfstandige gemeente, waartoe ook de kernen Almen, Eefde, Epse, Harfsen, Joppe en Kring van Dorth behoorden. 

Het diamanten huwelijk - dat onder meer werd gevierd in het bijzijn van de twee  dochters en beide zoons, schoonzoons, schoondochters en kleinkinderen - kreeg een extra feestelijk tintje door de komst van loco burgemeester Lex de Goede, kernwethouder van Eefde, Epse, Joppe en Gorssel. Hij kwam niet met lege handen, maar verraste het echtpaar met een dienblad gevuld met tal van verschillende streekproducten en bracht natuurlijk de felicitaties over namens burgemeester Sebastiaan van 't Erve, die zelf verhinderd was, en alle inwoners van de gemeente Lochem.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.