Kerstkleurkaart actie voor alle kinderen in Lochem

Kerstkleurkaart actie voor alle kinderen in Lochem

Op 16 december komt er op de Grote Markt in Lochem een Nostalgisch Kerstfestijn. En er komt na lange tijd weer een mooie kerstboom te staan!! Geen zorgen, dit zal pas gebeuren wanneer Sinterklaas lang en breed weer in Spanje is.

Maar dit nieuws kan echt niet wachten! Want de kerstverlichting moet op 16 december aangezet worden en hoe leuk is het wanneer jij dit samen met een nu nog mystery guest mag komen doen. Wat moet je daarvoor doen?

Lochemse ondernemers

Bij alle ondernemers in het centrum van Lochem kun je vanaf vandaag een kerstkleurkaart halen (afbeelding is slechts een voorbeeld; niet gebruiken voor winactie). Pak je stiften en kleur je mooiste kerstkaart! Uiterste inleverdatum is zaterdag 9 december en dit kan ook weer bij de winkels in het centrum. We gaan daarna z.s.m. een winnaar trekken en deze zal op 16 december om 17.15 uur tijdens het Nostalgisch Kerstfestijn op de Grote Markt, als eerste de kerstboomverlichting aan mogen zetten!

Kerstvreugde

Al jullie ingezonden kaarten zullen nog een belangrijke rol hebben. Na 16 december zal Landstad Lochem jullie prachtige kaarten verspreiden in de bejaardentehuizen en verzorgingstehuizen van Lochem. Op die manier verspreiden jullie met de prachtige kaarten ook wat kerstvreugde!

Meer info over Het Nostalgisch Kerstfestijn volgt.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.