Extra mogelijkheid voor vaccineren in ’t Trefpunt Gorssel

Extra mogelijkheid voor vaccineren in ’t Trefpunt Gorssel

GGD Noord- en Oost-Gelderland is op vrijdag 8 oktober aanwezig bij ’t Trefpunt in Gorssel voor extra informatie en voorlichting over het coronavirus en de coronavaccinatie. De locatie is ingericht als tijdelijke pop-up locatie met vrije inloop voor iedereen die vragen heeft of zich wil laten vaccineren zonder eerst een afspraak te maken.

Als iedereen zich laat vaccineren, kan het coronavirus zich minder makkelijk verspreiden. Een vaccinatie beschermt niet alleen jezelf, maar ook de mensen om je heen. Als veel mensen een prik nemen, kan er steeds meer en komen er minder coronaregels. Het geeft uiteindelijk meer vrijheid. Daarom willen we iedereen in de gemeente Lochem in deze pop-up locatie de gelegenheid bieden om zich te informeren en laten vaccineren.

Niet verplicht

Vaccineren is niet verplicht. Je kiest zelf of je een prik wil of niet. Je goed informeren helpt bij het maken van een keuze. In de pop-up locatie geven we je alle informatie en kun je vragen stellen. Om zeker te weten dat je een keuze maakt die bij jou past, zorgen wij dat je dit kan doen op basis van goede, open en eerlijke informatie.
Kom 8 oktober naar ‘t Trefpunt in Gorssel

De pop-up locatie bij ‘t Trefpunt is op 8 oktober geopend van 11.00 uur tot 19.30 uur aan de Molenweg 53-55 in Gorssel.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.