Hoge cijfers voor deze Zutphense ondernemingen
Roberto Yacoubi van restaurant Oriental (cijfer: 9).

Hoge cijfers voor deze Zutphense ondernemingen

De regio kent een hele hoop ondernemingen. De één heeft het beter voor elkaar dan de ander. Harm Seubring en Jesse Sprikkelman recenseren ondernemingen voor jou. Deze keer worden schoenenwinkel Hoetink, spelwinkel Paaprika, restaurant Oriëntal en Bakker Bart Zutphen onder de loep genomen.

Lees verder onder de podcast...

Schoenenwinkel Hoetink (cijfer: 9)

Ze hebben kwaliteitsschoenen. Als je van kwaliteit houdt is dit mooie familiebedrijf een goede plek om heen te gaan. De verkopers blijven niet alleen in de winkel hangen, ze gaan ook naar bejaardencentra om daar schoenen te verkopen. Er wordt meer aandacht aan je besteed dan bij grote schoenenketen. Wel is het vooral op kinderen en volwassenen gericht. Voor jongeren (pubers) is er weinig aanbod. De onderneming is te vinden aan de Spitaalstraat in Zutphen. 

Lees verder onder de kaart...

Spellenwinkel Paaprika (cijfer: 7,5)

Dit is een bijzondere winkel waar je louter en alleen terecht kan voor spelletjes. Ze weten je goed te adviseren en de verkopers weten duidelijk van de hoed en de rand. Naast spellen kopen kun je ze er (in betere tijden) spelletjes spelen in de zaak. Geregeld worden hier spelavonden georganiseerd. Zo kun je gezellig spellen spelen en je kan ook kijken of je een spel leuk vind of niet. De onderneming is te viden aan de Beukerstraat in Zutphen. 

Lees verder onder de kaart...

Restaurant Oriëntal (cijfer: 9)

Een bijzonder knus eethuisje waar je goed geholpen wordt, vaak door de eigenaar. Er is een kleine kaart, maar wel met alleen maar kwaliteit. De gastvrijheid is groot en de prijzen op de kaart zijn laag. Er hangt een gezellige sfeer waardoor je er prima een avond door kan brengen. Ook is de wijn goed, ze weten hun gasten goed te adviseren. In deze corona-tijd kun je hier maaltijden afhalen. De onderneming is te vinden aan de Pelikaanstraat in Zutphen.

Lees verder onder de kaart...

Bakker Bart Zutphen (cijfer: 9)

Oké, ietwat partijtig zijn we omdat we veel samenwerken met Bakker Bart. Maar we hebben natuurlijk ook gewoon een mening als consument! Onze cameraploeg haalt hier altijd een bak koffie voordat er opnames gemaakt gaan worden in Zutphen. Je wordt vaak gastvrij ontvangen door het echtpaar wat eigenaar van de winkel is. Omdat het een keten is weet je goed wat je kan verwachten. Het is een gezellig bakkertje met (normaliter) een leuke zithoek. Ook is er (normaliter) een klein terras. Je kan lekkere broodjes halen om direct op te eten, maar er is ook 'normaal' brood voor thuis te krijgen. Ze bezorgen ook. De onderneming is te vinden aan de Houtmarkt in Zutphen. 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.