Zwarte Cross start schoenenmerk

Zwarte Cross start schoenenmerk

De organisatie van de Zwarte Cross heeft een eigen sneakermerk gelanceerd. Begin april zullen ze in gelimiteerde oplage te koop zijn in een webshop.

De Zwarte Cross Sneakers worden gepresenteerd onder het motto: 'Nooit meer naast je schoenen lopen!'. Op zowel de schoenen als op de doos en andere Zwarte Cross-uitingen prijkt de Achterhoekse uitdrukking 'Joa joa'.

Kenmerkend voor het design van alle modellen is een witte, hoge zool. De leren schoen heeft een vrolijk design met zeer gedetailleerde print op rundsleder. Het eerste design dat verkrijgbaar wordt is een collage van polsbandjes van de Zwarte Cross van de afgelopen 25 jaar. De canvas sneakers (later in het jaar beschikbaar) zijn daarnaast gemaakt van gerecycled rubber en de stof van hennep.

Test

De sneakers zijn uniseks, dus zowel voor dames als heren én voor kinderen vanaf maat 36. Het eerste model heeft een kleurrijk design van Zwarte Cross-polsbandjes, is van leer en verkrijgbaar in de maten 36 t/m 46. De organisatie verwacht dat deze gelimiteerde batch snel uitverkocht zal zijn. Als deze test succesvol verloopt worden er meer sneakers verkrijgbaar. De prijs is 89 euro.

 | De Feestfabriek

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.