Politiek wil meer duidelijkheid over het gevreesde Kerkpad Warnsveld
Het Kerkpad.

Politiek wil meer duidelijkheid over het gevreesde Kerkpad Warnsveld

De onweer boven het Kerkpad in Warnsveld is nog steeds niet gaan liggen. Een tweetal Zutphense politieke partijen willen meer duidelijkheid en hebben daarom schriftelijke vragen ingediend. 

Sinds de komst van een nieuwe eigenaar van een aanliggende boerderij wordt dit openbare pad regelmatig gebarricadeerd en veel wandelaars geïntimideerd en bedreigd. Burgemeester Annemieke Vermeulen meldde eerder in een raadsvergadering dat er gecontroleerd wordt. Maar toch blijft er gedoe. 

PvdA Zutphen-Warnsveld en GroenLinks hebben schriftelijke vragen ingediend. Ze willen onder andere weten of er inmiddels een oplossing is om zonder gedoe het terrein van de boze boer te passeren. Ook zeggen ze dat er niet wordt opgetreden tegen het bij voortduring barricaderen van de openbare weg. Ze vragen zich af waarom dit het geval is. 

Advertentie

Er is een meldpunt opgezet van mensen die zich zorgen maken om de situatie. Dit meldpunt heeft advertentieruimte ingekocht op deze nieuwswebsite en heeft daar een oproep gedaan aan raadsleden. In hun oproep schrijven ze dat ze 'betrokken' raadsleden zoeken die er iets aan gaan doen. Aan die oproep lijkt gehoor te zijn gegeven door de PvdA en GroenLinks. 

Een paar maanden geleden werd er over het Kerkpad gesproken in een raadsvergadering...

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.