Brummense Evert Jan Poorterman weet het zeker: 'Corona is door mensen gemaakt'

Brummense Evert Jan Poorterman weet het zeker: 'Corona is door mensen gemaakt'

We moeten oppassen! Corona is gemaakt door mensen om ouderen te doden en om ons klaar te maken voor een zogenoemde nanochip. Veel zien dit als de grootste onzin, Evert Jan Poorterman denkt dat het de keiharde waarheid is. 

De Brummenaar, die in de jaren '90 lid was van de Brummense PvdA, nam contact op met deze nieuwswebsite, met het verzoek onderzoek te doen naar het coronavirus. En ja, hij is er zo'n één die onder andere de media overal de schuld van geeft. Maar wij zijn de beroerdste niet en geven zijn denkwijzen en zelfbenoemde onderzoeken graag een podium.

"In een laboratorium is het virus gemaakt door Amerikaanse militairen", is zijn conclusie. Het virus is begonnen in Wuhan (China). Dat is volgens hem niet toevallig. "Daar komen de meeste spoorbanen en de meeste autosnelwegen bij elkaar. Dus als je snel iets verspreid wilt hebben in China moet je Wuhan hebben. De stad is de perfecte verbinding tussen noord en zuid en west en oost! Daarnaast zijn een miljoen Chinezen in februari van dit jaar naar huis gekeerd voor het Chinese Nieuwjaar. Die miljoen Chinezen werken overal ter wereld en die keerden weer terug op hun werk. Met de Chinese toeristen er bij zijn ze de aangewezen personen om snel iets over de planeet verspreid te krijgen."

Waarom?

De hamvraag is nu waarom iemand een virus over de wereld zou willen verspreiden en dus aan bioterrorisme zou doen. "Dit is gedaan om de ouderen uit te schakelen, wat woningen oplevert en geld scheelt. Daarnaast worden mensen klaargemaakt voor de nanochip die via de vaccinatie ingediend wordt. Ook is het goed om de mensheid uit te dunnen en een economische oorlog tussen China en Amerika te starten." 

Hard bewijs dat het virus door mensen gemaakt is, is er echter nog niet. Complottheorieën zijn er in overvloed, maar of er hard bewijs is zal in de toekomst blijken. Een groot aantal wetenschappers heeft een verklaring ondertekend dat het virus niet door mensen is gemaakt. Ze wijzen naar verschillende onderzoeken die naar het natuurlijke ontstaan van het virus wijzen. 

LokaalGelderland staat open voor alle verhalen en meningen. Wil je iets onder de aandacht brengen? Of heb je een opiniestuk geschreven? Neem contact met ons op via [email protected].

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.