Vier de lente op 5 mei bij tweede editie LenteFair in Gorssel

Vier de lente op 5 mei bij tweede editie LenteFair in Gorssel

Na het succes van de eerste editie in 2023, werden er al snel plannen gemaakt voor een vervolg op de LenteFair van ’t Trefpunt in Gorssel. Op de zonnige lentedag 2023 kwamen veel bezoekers af op het nieuwe evenement. Dit jaar vindt de LenteFair plaats op zondag 5 mei 2024, bevrijdingsdag.

De LenteFair Gorssel is een initiatief van Jeannette van der Tuin en haar zwager Lutger van der Tuin in samenwerking met  ’t Trefpunt in Gorssel. Jeannette woont sinds een paar jaar in het dorp, en had al ruime ervaring in het organiseren van evenementen. Zij en Lutger wilden graag iets doen voor Gorssel “wij willen de lokale ondernemers ondersteunen en met elkaar verbinden.” Iets voor Gorssel, door Gorssel was het idee.

Trefpunt

Jeannette kijkt erg tevreden terug op vorig jaar. “Ruim 500 bezoekers hebben we gehad van mensen uit het dorp, maar ook daarbuiten. Natuurlijk hopen we dat het er dit jaar nog meer zullen zijn.” De ondernemers die een kraam hebben op de fair komen van in en rondom Gorssel. Mensen van alle leeftijden kunnen op de LenteFair genieten van de gezellige sfeer, de kraampjes met producten, proeverijen, live muziek en allerlei activiteiten. Alles in en rondom ’t Trefpunt. 

Foodplein

De livemuziek zal de gehele dag verzorgd worden door de coverband KUBUS en als spektakelstuk komt ook René Bosch wat nummers zingen. Het aanbod van de hapjes en drankjes is dit jaar enorm uitgebreid. “Vorig jaar hadden we een paar foodtrucks, maar dit jaar hebben we zoveel aanmeldingen gekregen dat we een heus foodplein gaan inrichten met verschillende hapjes en drankjes.” De fair is voor alle leeftijden. Zo zijn er ook verschillende kinderactiviteiten, zoals een mini kermis en spelletjes voor een dag vol plezier en creativiteit. Ook komt niemand minder dan Mickey Mouse gezellig langs waarmee kinderen leuk op de foto kunnen.

Coupon

Voor dit jaar heeft de Lentefair een leuke actie opgezet. Elke deelnemer, die met een kraam op de fair staat, kan middels een coupon de bezoeker trakteren op een actie. Of ze kunnen ervoor kiezen om een product of dienst te doneren aan één van de 50 goodiebags die verdeeld zullen worden onder de bezoekers.

Op 5 mei organiseert de oranjevereniging van Gorssel ook weer haar jaarlijkse gezinsfietstocht. Zo kun je na de fietstocht gezellig een bezoekje brengen aan de fair. Laat je verrassen op de bruisende fair vol met lentekriebels. Geniet van heerlijke (lente)lekkernijen, shop en breng een bezoekje aan de verschillende kraampjes en geniet van de live muziek. De LenteFair is van 12.00 tot 17.00 uur te bezoeken. 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.