Tweede editie infomarkt 'Is dit nu later?' bij Villa Stijgoord Lochem

Tweede editie infomarkt 'Is dit nu later?' bij Villa Stijgoord Lochem

Zaterdag 4 mei wordt er bij Villa Stijgoord in Lochem een tweede editie van de infomarkt; is dit nu later? georganiseerd. Een infomarkt waar bezoekers zich kunnen laten inspireren en informeren over veel wat met afscheid nemen en herinneren te maken heeft. Tijdens dit evenement demonstreren experts de mogelijkheden in hun vakgebied, terwijl bezoekers genieten van hapjes en drankjes. 

Het nadenken over die laatste levensfase en over een komend afscheid, kan rust geven. Want, helaas komt later soms eerder dan we verwachten. Met deze infomarkt willen de initiatiefnemers afscheid nemen bespreekbaar maken en nodigen iedereen uit om vrijblijvend langs te komen en te ontdekken wat mogelijk is bij een afscheid. Veel zakelijke aspecten kunnen bij leven al worden geordend en geregeld. Wensen omtrent het afscheid kunnen worden besproken of vastgelegd. Herinneringen kunnen tijdens het rouwen houvast geven. Mooie woorden kunnen het verdriet misschien iets verzachten? 

De vele standhouders die we bereid hebben gevonden om mee te werken, willen je hier graag over vertellen. Er is ook veel te zien. Andere vormen van rouwvervoer of creatieve manieren om herinneringen voor altijd vast te leggen. Zo zijn er naast de drie initiatiefnemers ook standhouders als een juwelier, een professional organizer en een notaris.

Van harte welkom

Zaterdag 4 mei gaan de deuren om 10.00 uur open bij Villa Stijgoord, Stijgoord 5 in Lochem en heten René Meutstege en Hariët Bloem (René Meutstege Uitvaartzorg), Anniek Welmer (Annie’s Borrelpaleis) en Irma Wagenvoort (rouw- en verliesbegeleidster en uitvaartspreekster) jullie van harte welkom. 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.